مدیر بهداشت و درمان آستان حضرت معصومه (س) گفت: با تکیه بر توان و تخصص خادمان بهداشت و درمان حرم، ظرفیت ایجاد مرکز واکسیناسیون عمومی و ارائه خدمات سرپایی بهبیماران کرونایی در آستان مقدس وجود دارد.
دانشگاه علوم پزشکی قم اعلام کرد:بیمارستانهای کرونایی استان قم بهحالت کاملا پُر درآمده و بخشی از بیمارستان شهدا نیز به بیماران کرونایی اختصاص پیدا کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با بیان این که ۸۰ درصد هیئات قم شیوه نامه های بهداشتی را رعایت می کنند خواستار توجیه ۲۰ درصد باقیمانده و در ادامه برخورد با برخی قانون شکنی ها شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۱۶۶ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم، گفت: ۱۳۱ نفر از این افراد در بخشهای درمانی بستری شدهاند.
معاون استاندار و رییس شورای اطلاع رسانی استان قم گفت: تمام ورودیهای فرعی قم مسدود شده و ۸ ورودی اصلی استان نیز به شدت در حال کنترل است و اجازه ورود هیچگونه پلاک غیربومی طی روزهای آینده به شهر داده نخواهد شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم از ضرورت اولویت دهی به توسعه واکسیناسیون علیه بیماری کرونا بویژه بر اساس غیرقابل پیش بینی بودن ویروس کووید۱۹ سخن گفت.
مدیر مرکز پدافند غیرعامل و مدیریت بحران شهرداری قم از پایان واکسیناسیون افراد شاغل در سازمان آرامستان ها و آغاز واکسیناسیون افراد شاغل در سازمان آتش نشانی شهرداری خبر داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به اهمیت واکسیناسیون برای جلوگیری از ابتلای شدید به کرونا و همچنین کاهش مرگ و میر خاطر نشان کرد: حدود ۹۰ درصد بیماران بدحال کرونایی در استان از افرادی هستند که هنوز واکسن تزریق نکرده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت:در حال حاضر ۱۳ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان قم وجود دارد که با برنامه ریزیهای انجام گرفته به دنبال افزایش این مراکز در روزهای آینده هستیم.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم موج پنجم بیماری کرونا را به مراتب سهمگین تر از موج چهارم دانست و از تداوم عادی انگاری مردم در برابر این شیوع ابراز تأسف کرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به پذیرش ۱۷۳ نفر مشکوک به کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در اورژانس قم گفت: ۱۵۸ نفر از این افراد در بخشهای درمانی بستری شدهاند.